HUISREGELS / ALGEMENE VOORWAARDEN WELLNESS RECOUR - HOTEL RECOUR

 

Het is verplicht eerst te douchen alvorens gebruik te maken van onze privé sauna faciliteiten. 

 

Het is verplicht per persoon 2 handdoeken te gebruiken: één om u af te drogen en één van minimum 1m60 om op de privé saunabank te leggen (vanwege de hygiëne). Deze mogen door u zelf meegebracht worden of zijn bij ons te huur aan de prijs van € 1,50.
(Badjas, saunalaken en badhanddoek zijn steeds inbegrepen in de prijs van de "Arrangementen"). Inbegrepen in de prijs

 

Gebruik van eigen drank is NIET toegelaten. In het saunacomplex is een SELFBAR voorzien, aan gangbare tarieven. 

 

Kinderen moeten steeds onder toezicht blijven van een volwassen persoon.

 

In verband met schoonmaak en/of volgende klanten, gelieve STIPT op het einde van uw reservatietijd het saunacomplex te verlaten. 

 

Klanten van Wellness Recour huren het complex af en maken gebruik van de faciliteiten op eigen risico. Wellness Recour kan niet verantwoordelijk of in  gebreke gesteld worden voor ongevallen.

 

Elke schade aan het saunacomplex door een klant aangericht, zal aan desbetreffende persoon in rekening worden  gebracht, evenals de daaruit voortvloeiende onkosten of winstbederf.

Voorwaarden die gelden bij het plaatsen, wijzigen of annuleren van een boeking:

 

WIJZIGING:

Bij wijziging van uw boekingsdatum, indien deze meer dan 4 dagen (96 uur) voor aanvang ervan wordt uitgevoerd, worden geen kosten aangerekend. 

Bij wijziging van uw boekingsdatum, indien deze minder dan 4 dagen (96 uur) voor aanvang ervan wordt uitgevoerd,  wordt aan u 90% van de huurprijs aangerekend. Als tegemoetkoming geven wij de mogelijkheid dit bedrag te recupereren.  


A. Indien uw geannuleerde sessie door iemand anders wordt overgenomen, dan wordt voor u dit bedrag in mindering gebracht bij een nieuwe boeking.


B. Indien uw geannuleerde sessie NIET door iemand anders wordt overgenomen, dan wordt dit bedrag ook in mindering gebracht bij een nieuwe boeking, INDIEN u een tijdblok reserveert die 1 uur en een half, voor aanvang ervan, nog vrij is.

 

ANNULERING:

Bij annulering van uw boeking meer dan 2 dagen voor de aanvang van uw bestelde huurperiode worden geen kosten aangerekend. 

Bij annulering van uw boeking minder dan 2 dagen (48 uur) voor de aanvang van uw bestelde huurperiode wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.

 

NO-SHOW:

Indien u niet komt opdagen en geen annulering van uw boeking hebt uitgevoerd, wordt de totale prijs van uw boeking aangerekend.

 

BETALING:

Betaling dient contant te gebeuren.  

Bij niet-betaling zullen alle verdere inningkosten in rekening worden gebracht.


 

HOTEL RECOUR

GUIDO GEZELLESTRAAT 7

8970 POPERINGE

BTW-NR: BE0 475 458 465